Ogilvy London Headquarters

Project Description

We worked along side Spacelab to create a very distinctive office feel for Blue Hive at Ogilvy. The acrylic lampshades were bespoke, created from acrylic and fitted together onsite to create the honeycomb pattern. Signage was Spray finished to match pantone reference and the perfect finish of the logo had the perfect contrast against the layered varnished chipboard. The opaque and transparent vinyls were also print and… read more

Project Credits:

  • Architecture
  • Concept Design

Ogilvy London Headquarters

We worked along side Spacelab to create a very distinctive office feel for Blue Hive at Ogilvy. The acrylic lampshades were bespoke, created from acrylic and fitted together onsite to create the honeycomb pattern. Signage was Spray finished to match pantone reference and the perfect finish of the logo had the perfect contrast against the layered varnished chipboard. The opaque and transparent vinyls were also print and cut to achieve the pantone colour.